Amor 70m²

Deze ruim ogende mantelzorgwoning is integraal toegankelijk, praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Deze woning met een oppervlakte van 70 m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin.

Specificaties

Interieur

Woonkamer
Muren zijn degelijk afgewerkt, woonkamervloer belegd met hoogwaardig laminaat naar keuze. De ruimte bevat: plafonnières, led-spots buiten- en binnen (te plaatsen op een plek naar keuze), een CAI aansluiting en centrale of vloer- verwarming.

Slaapkamer 1
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende kasten variërend van bovenkastjes tot strak afgewerkte kastenmuur met schuifdeur en hang/leg mogelijkheid. De slaapkamer bevat: plafonnières eb led-spots op een plek naar keuze.

Slaapkamer 2
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende kasten variërend van bovenkastjes tot strak afgewerkte kastenmuur met schuifdeur en hang/leg mogelijkheid. De slaapkamer bevat: plafonnières eb led-spots op een plek naar keuze.

Badkamer
Muren van de badkamer worden afgewerkt met water afwerende tegelpanelen die door de toepassing van een HPL toplaag eenvoudig zijn te reinigen en ongevoelig zijn voor schimmels. Dankzij het brede scala aan kleuren kan iedere gewenste sfeer in een ruimte gecreëerd worden. De badkamer bevat een: badmeubel, spiegel, spots, plafonnières, mechanische afzuiging, duoblok toilet en een wandcontactdoos.

Keuken
Muren zijn degelijk afgewerkt, vloer met hoogwaardig laminaat of tegelplaten naar keuze, plafonnières. De keuken bevat een: luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, inbouwkoelkast met vriesvak, kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en combi oven/magnetron.

Exterieur

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Gevelbekleding
U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en type gevelbekleding, van mooi authentiek houten rabatdelen tot hoogwaardige kunststof rabatdelen waar u onderhoudstechnisch nooit omkijken naar heeft, volledig recyclebaar is en Uv-bestendig. Of u kunt kiezen voor bakstenen strips waardoor u chalet eruit zal zien als een volwaardig huis.

Dak
Voor een plat dak gebruiken wij EPDM dakbedekking vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken. EPDM is de synthetische variant van een natuurlijke rubbersoort en heeft hierdoor unieke producteigenschappen: een bewezen gebruiksduur van méér dan 50 jaar, een uitzonderlijke prestatie op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige en veilige verwerking zonder open vuur, zijn hierbij de belangrijkste pijlers van EPDM. EPDM dakbedekking is van nature UV en ozonbestendig, bevat geen weekmakers die uit het materiaal treden en is hierdoor blijvend flexibel. Voor een lessenaars- of zadeldak gebruiken wij metalen dakpanplaten in verschillende varianten en kleuren.

Kozijnen
Hoogwaardige kunststof kozijnen die in tegenstelling tot houten kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Te verkrijgen in diverse kleuren met een authentieke hout-look. De kozijnen zijn uitgevoerd met HR++ glas waardoor men geen last heeft van tocht en kou bij de ramen, dit type glas geeft bovendien geen condens aan de binnenkant van het raam. Dit glas zorgt voor minder geluidsoverlast van buiten en is klimaatvriendelijk. Door betere isolatie zorgt het voor verminderd energieverbruik en verminderde CO2 uitstoot, wat bijdraagt aan een schoner milieu.

Neem een kijkje

Interesse?

Heeft u interesse in deze (pre)zorgwoning? Neem dan contact op met ons! Uiteraard kunt u ook contact opnemen als u een andere chalet wilt, of uw eigen ontwerp wilt laten bouwen.