Wie zijn wij?

Marcel Pinxten
Eigenaar A-LabelHouse

A-labelHouse is ontstaan uit eigen ervaringen als EPA adviseur tot Sales Engineer in duurzame energie oplossingen in de woningbouw. Daarnaast de bouwkundige ervaring uit eigen ontwikkelde en gerealiseerde bouwstijlen in voorgaande jaren. Van een twee-onder-een-kapwoning tot ‘passief’ bouwen inclusief het realiseren van een positief energie huis. Door deze ervaringen en technieken te combineren in deze luxe chalet woning word een energiezuinig all- electric systeem volgens BENG norm, snelheid, leef comfort geboden. Hierbij staan tijdelijkheid en permanent wonen centraal.

Huren

Huren is een van de mogelijkheden bij A – Labelhouse. De verhuurtermijn is minimaal 15 jaar. Deze termijn is vaak bij Gemeentes de maximale tijdelijke vergunningstermijn voor o.a. (Pre) Zorgwoningen of flexwoningen.

Kopen

Deze Luxe chalet woning met nieuwe Beng norm en energie zuinige warmtepomp met koeling kunt u uiteraard ook kopen, want er zijn op dit moment veel mensen gebaat bij een snelle beschikbare woning. Het kabinet wil graag dat er jaarlijks 15.000 flexhuizen bij komen voor urgent woningzoekende. Daarnaast is er steeds meer behoefte aan mantelzorg, studenten, migranten, en recreatie woningen en in het algemeen meer leefruimte, hierin kan A-labelhouse voorzien met type Amor 70 m² Amor Prestige 100 m² en Amor Premium 65 m². Ze hebben een levensduur van meer dan 30 jaar mits goed onderhoud.

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze (zorg)woningen? Onze woning is binnen korte tijd beschikbaar en helemaal klaar. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over een nieuwe chalet, aangepast op uw wensen.