Te koop: (pre)zorgwoning

Deze nieuwe 92m² (Pre) Zorgwoning is in mei 2023 geplaatst in Stevensweert. Momenteel wordt deze verhuurd en de woning zal over een paar maanden ( medio 2024) beschikbaar zijn voor de verkoop. Deze zorgwoning is ontworpen om een comfortabele en veilige leefruimte te bieden voor mensen die extra zorg nodig hebben, en is uitgerust met verschillende voorzieningen zoals een aangepaste badkamer en een keuken die speciaal is ontworpen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen en is energiezuinig. Deze zorgwoning is ideaal voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen met de nodige zorg en ondersteuning.

Specificaties

Interieur

Woonkamer
Muren zijn degelijk afgewerkt, woonkamervloer belegd met hoogwaardig laminaat houtlook. De ruimte bevat: plafonnières, ledspots buiten- en binnen een CAI-aansluiting en een Airco voor verwarmen en koelen.

Slaapkamer 1
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat houtlook. Voorzien van een Ikea kast hang en leg model PAX / FORSAND Kledingkastcombinatie, schuifkast wit/wit, 75x60x 300cm De slaapkamer bevat: plafonieres en Airco voor verwarmen en koelen.

Slaapkamer 2
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat houtlook. Voorzien van Ikea kast model PAX / FORSAND Kledingkastcombinatie, wit/wit, 75x60x201 De slaapkamer bevat: plafonieres en een Norm electrische verwarming.

Slaapkamer 3
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat houtlook. Voorzien van Ikea kast model PAX / FORSAND Kledingkastcombinatie, wit/wit, 75x60x201 De slaapkamer bevat: plafonieres en een Norm electrische verwarming.

Badkamer
Muren van de badkamer worden afgewerkt met water afwerende tegelpanelen die door de toepassing van een HPL-toplaag eenvoudig zijn te reinigen en ongevoelig zijn voor schimmels. Kleur wit. De badkamer bevat een: badmeubel, spiegel, spots, plafonnières, mechanische afzuiging, duoblok toilet en een wandcontactdoos.

Keuken
Muren zijn degelijk afgewerkt, vloer met hoogwaardig tegelplaten, plafonnières. De keuken bevat een: luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, inbouwkoelkast met vriesvak, kookplaat, afzuigkap, spoelbak, Quoocker combi, vaatwasser en combioven/magnetron.

Exterieur

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Gevelbekleding
Hoogwaardige kunststof rabatdelen houtlook waar u onderhoudstechnisch nooit omkijken naar heeft, volledig recyclebaar is en Uv-bestendig.

Dak
Voor een plat dak gebruiken we EPDM-dakbedekking vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken. EPDM is de synthetische variant van een natuurlijke rubbersoort en heeft hierdoor unieke producteigenschappen: een bewezen gebruiksduur van méér dan 50 jaar, een uitzonderlijke prestatie op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige en veilige verwerking zonder open vuur, zijn hierbij de belangrijkste pijlers van EPDM. EPDM-dakbedekking is van nature UV en ozonbestendig, bevat geen weekmakers die uit het materiaal treden en is hierdoor blijvend flexibel.

Kozijnen
Hoogwaardige kunststof kozijnen die in tegenstelling tot houten kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Kleur antraciet zwart. De kozijnen zijn uitgevoerd met HR++ glas waardoor men geen last heeft van tocht en kou bij de ramen, dit type glas geeft bovendien geen condens aan de binnenkant van het raam. Dit glas zorgt voor minder geluidsoverlast van buiten en is klimaatvriendelijk. Door betere isolatie zorgt het voor verminderd energieverbruik en verminderde CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een schoner milieu.

Neem een kijkje

Interesse?

Heeft u interesse in deze (pre)zorgwoning? Neem dan contact op met ons! Uiteraard kunt u ook contact opnemen als u een andere chalet wilt, of uw eigen ontwerp wilt laten bouwen.